Veelgestelde vragen en natuurlijk ook de antwoorden. ✔︎ Vertrouwd vakmanschap ✔︎ Persoonlijke service ✔︎ Snel beschikbaar

Hieronder vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op:

  • Telefoon : 088-5550555 (bereikbaar ma-vr van 9.00 – 17.00 uur)
  • Email: info@klusheeren.nl

Kan ik ook een offerte ontvangen ?

Voor grotere klussen (vanaf 500 euro) maken wij graag vrijblijvend een offerte voor u. Onze KlusHeer maakt dan een afspraak voor werkopname en u ontvangt op basis hiervan een gespecificeerde offerte.

In sommige gevallen zullen wij u om een bijdrage vragen in de kosten van de offerte. Wij zullen u dat altijd vooraf melden.

De KlusHeer heeft nog geen contact opgenomen. Wat kan ik doen ?

De meeste KlusHeeren zijn overdag aan het werk en zij lezen pas ‘s avonds hun mail. Uitgangspunt is dat zij op werkdagen binnen 48 uur contact met u zullen opnemen.

  • Een opdracht die in het weekeinde door u naar ons is gestuurd, zullen wij pas op maandag naar de KlusHeer sturen en hij zal u dan uiterlijk woensdag bellen.
  • Als u ons op dinsdagavond een opdracht stuurt, gaan deze op woensdag naar de KlusHeer. Hij zal u dan uiterlijk vrijdag contacteren.

Uiteraard doen wij ons best om u zo snel mogelijk te bereiken om een afspraak te maken. De werkzaamheden laten dat echter niet altijd toe, daarom hanteren we 48 uur.

Duurt het te lang, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe werkt het met facturatie ?

De KlusHeer schrijft na uitvoering van de klus een factuur uit. U dient deze binnen 7 dagen per bank te betalen. Wilt u liever een digitale (BTW) factuur ontvangen ? Vraag erom bij onze KlusHeer. Hij zal om uw handtekening onder de werkbon vragen en op basis van de werkbon zullen wij de factuur opmaken.  U ontvangt deze via de mail.

Heeft u een offerte ontvangen, dan zullen wij altijd een digitale factuur versturen. Ook voor deze werkzaamheden vraagt de KlusHeer om een handtekening voor akkoord en voor eventueel meerwerk.

Waarom betaal ik voor 2 uur als de klusheer maar 1 uur bezig is?

Wij betalen onze klusheeren een vergoeding per opkomst. Dit is minimaal 2 uur. We houden de voorrijkosten ook laag en rekenen de reistijd niet door.