Werken na je pensioen loont dat ?

Steeds meer Nederlanders werken door na hun pensioen; omdat ze nog geen zin hebben om te stoppen met werken, omdat hun werk hen identiteit geeft, omdat ze graag iets willen bijdragen aan de maatschappij of omdat ze hun inkomen willen aanvullen. Iedereen heeft wel een andere motivatie.

Maar loont het? Veel mensen denken dan meteen aan verdiensten? Want anders kan je toch net zo goed vrijwilligerswerk gaan. Hoe mooi is dat? Gepensioneerde mensen hebben toch tijd genoeg en kunnen zich inzetten als vrijwilliger. De ervaring leert dat sommigen hier inderdaad hun voldoening uit halen. Bij anderen blijft het toch knagen; zij verlangen ook naar voldoening door hun ervaring, opgedaan in hun werkende leven, in te zetten in een (part-time) baan en op die manier van betekenis kunnen zijn. En bovendien er iets mee te verdienen is ook een extra bevrediging.

Bij KlusHeeren horen we net zoveel motivaties om door te werken na pensioen als dat er KlusHeeren zijn. En dat aantal gaat inmiddels naar 150. Of de bevrediging nu wordt gevonden in betekenisvol bezig zijn of het aanvullen van AOW of pensioen, sommige mensen zitten niet graag stil, zijn graag bezig en in contact met anderen.

Lees hier meer informatie over werken bij KlusHeeren en de motivaties van een aantal van onze ‘Heeren’.

Wij zijn ons leuke team hard aan het uitbreiden. Het team van KlusHeeren bestaat uit huismeesters, loodgieters, timmermannen, schilders, elektriciens, stukadoors en allrounders. We bieden een flexibele schil maar zijn voor veel klanten ook de vaste partner voor onderhoud. Benieuwd? We maken graag kennis. Ben jij misschien die handige seniore klusjesmannen die nog met hun vak bezig willen zijn voor een paar uur of paar dagen per maand?

Stuur ons een mail, bel met 088-5550555 of neem een kijkje op www.klusheeren.nl/werken-bij-klusheeren/

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in